Film tips

Film analyse

CV
10 års jubileum for filmbloggen!

Den 16.03.2001 satt jeg i leiligheten min i Bergen og så James Bond-filmen The World is Not Enough på DVD. Jeg var Jusstudent, jobbet med å pusse opp leiligheter og hus, var kjørende avisbud for Bergensavisen på nettene, jobbet som buikkselger for G-sport og hadde en ambisjon om å lære meg å lage nettsider.

4 år tidligere hadde jeg lært meg veldig enkel skriving i HTML og så at tiden ikke strakk til for å lære meg mer.. Tvert i mot var det lille jeg hadde lært i ferd med å forsvinne og jeg trengte en grunn til å holde kunnskapen ved like. Jeg fant først ut at dersom jeg la ut ukentlige filmtips, ville jeg etablere rutiner som oppnådde formålet, men dette gled kjapt ut, og ideen om å skrive noe etter hver film ble satt i verk den aktuelle dagen.

Ambisjonene om å lære å lage nettsider er siden svunnet hen. Der var det aldri noe talent, men jeg har vært tro mot ideen om å skrive etter hver film jeg har sett disse årene og det er blitt ganske mange filmer. Siden fungerer som en slags dagbok og blogg med spoilerfrie filmkommentarer og analyser. Det er blitt en veldig artig hobby og jeg får ofte hyggelige tilbakemeldinger fra besøkende som både er enige, uenige, ønsker å tipse meg om filmer eller har spørsmål om det ene eller andre.

Veien videre er ikke helt åpenbar. Jeg kommer til å fortsette å skrive om filmer, både for min egen del og fordi jeg synes det er artig at andre leser kommentarene. Grafisk trenger sidene sårt en kvalitetshevning og jeg har mange ideer om hvordan sidene både kan ta seg bedre ut og få bedre funksjonalitet. Dette, og ambisjonen om å oversette sidene til engelsk krever at hobbyen blir en kostnad jeg så langt ikke har funnet rom for.

Nå opplever jeg uansett at hobbyen har vart i 10 år og at jeg føler meg nærmere starten enn slutten! Jeg har sett nær 1700 filmer og seriesesonger de siste 10 årene hvorav drøyt 1200 forskjellige titler. I det ligger mange gode opplevelser av action, spenning, latter og tårer og svært mye god avkobling og virkelighetsflukt.

Følg mine nettsider videre på

www.stalkingmovies.no!

 
design www.zestomedia.no