Flotmyrgården Leilighetshotel  
 
Velkommen / Welcome
Leilighetene / Apartments
Nyheter / News
Kontakt / booking / contact
FLOTMYRGÅRDEN

 

 

 

 

 

 

 

Nyheter / News

Pressemelding - Vi handler lokalt!

Flotmyrgården Leilighetshotell åpner dørene i sommer og starter straks møblering av 34 leiligheter, med 1 - 2
soverom, for å stå klar til festivalmåneden august!

Våre kunder kommer til fullt møblerte leiligheter. Innredet kjøkken og oppredde senger. Det krever en stor mengde inventar og krimskrams som skal handles inn!

Vi startet møbleringsprosessen med å tenke internasjonalt. Med så store bestillinger kan det være mye å spare på å handle direkte eller indirekte med Kina. Samtidig ville vi ha et sammenligningsgrunnlag og hentet dette inn fra nasjonale kjeder. I tillegg hadde vi et brennende ønske om å kunne handle smått eller stort så lokalt som mulig.

Resultatet av denne prosessen overrasket oss tidlig. Vi så raskt at de små, lokale butikkene var fullt på høyde med de nasjonale kjedene og gleder oss stort over å handle veldig mye lokalt!

Budal Radio i Kopervik leverte et suverent tilbud på 42" TV til alle våre leiligheter. At de i tillegg leverer montert og ferdig innstilt på Altibox sine kanaler, gir oss trygghet for at våre kunder kjapt kan innta sofaen og slippe ned skuldrene!

Glass & Glede i Kopervik utkonkurerte IKEA på både pris og kvalitet og leverer alt fra gryter og panner til servise, bestikk og øvrig nødvendig kjøkkeninventar! Våre kunder kan lage sin egen mat og invitere venner og kollegaer til en hyggelig lunsj eller middag i leiligheten!

Våre gjester skal sove godt! Bohus Karmøy Møbler i Kopervik leverer gode rammemadrasser med pocketfjærer og svært gode overmadrasser for høy comfort for våre gjester.

For å ytterligere sikre gode søvnforhold for våre gjester får vi 120 meget gode helårsdyner fra Olga H. Kristiansen AS i Kopervik. Våre gjester kan hvile hodet på den populære Karmøy-puten som er av svært høy kvalitet!

Våre 34 leiligheter har i utgangspunktet 9 ulike design, men med individuelle tilpasninger i byggeprosessen blir det svært mange hensyn å ta også hva angår møbleringen. Vår største samarbeidspartner på møblering er den lokale møbelprodusenten AS Sterling på Frakkagjerd. De leverer og spesialtilpasser spisebord og kjøkkenstoler, stuebord, TV-benker og nattbord.

Leilighetene har svært spennende vindusarealer og AS Sterling har fått utfordringen med å spesialtilpasse gardiner og lysavskjerming for hele prosjektet.

Vi gleder oss veldig til å starte møbleringen og klargjøre leilighetene for våre gjester. For Sildajazzen er bestillingene allerede begynt å komme inn, men vi har fortsatt god kapasitet!

- Last ned "Pressemelding - Vi handler lokalt" i PDF-format her